Deur- en kozijnmontage in de woningbouw

Heeft u een nieuwbouwproject of een renovatie binnen de woningbouw gepland staan en moeten er deuren en kozijnen in de woningen geplaatst worden? NOVIDEUR heeft jarenlange ervaring met woningbouwprojecten. Door te werken met betrouwbare partners werkzaam in de bouwsector weten wij wat er van zo’n project gevraagd wordt. NOVIDEUR werkt met een grote groep monteurs waardoor het voor ons mogelijk is om snel te schakelen en monteurs in te zetten waar nodig.  

Woningbouw deuren en kozijnen

Deuren vormen een belangrijk onderdeel van een woning. Naast dat ze functionele eigenschappen hebben, dragen ze ook bij aan persoonlijke uitstraling. Voor binnen- en buitendeuren binnen de woningbouw plaatsen wij onder andere: 

  • Deurkozijnen (hout en staal)
  • Stijl/lakdeuren (stomp en opdek)
  • Schuifdeursystemen 
  • Deuraccessoires 

Kozijnen en deuren laten plaatsen voor kelders, garage-ingangen of voor de slaapkamers? NOVIDEUR plaatst niet alleen universele deuren, maar deuren die voldoen aan strenge normen op het gebied van brandveiligheid of deuren met geluiddempende functie. Indien u meer informatie wilt over deur- en kozijnmontage binnen de woningbouw, neem dan contact met ons op. Onze kennis en vakmanschap zetten wij graag in om uw wensen om te zetten naar het beste resultaat.  

Meer informatie

Voor meer informatie over onze diensten kunt ons bellen op 06 – 811 93 772 of klik op onderstaande button en vul het offerteaanvraagformulier in.

Offerte aanvragen Contact aanvragen